luxe motorjacht op Vri-Jon experience Days

Vri-Jon Experience Days; hoe was het?

Na weken van voorbereiding was het afgelopen weekend zover: de Vri-Jon Experience Days. Het woord zegt het al, deze dagen hebben wij georganiseerd om u de beleving te geven hoe mooi onze prachtige jachten zijn en hoe deze worden gemaakt.

Vrijheid

Al deze dagen waren zonovergoten en juist met dit weer heb je zin om te varen. Om het gevoel van vrijheid te ervaren op uw eigen luxe motorjacht. Het gevoel om ergens naartoe te varen waar u wilt, over de mooiste meren in ons land met de mooiste aanlegplekken.

Vri-Jon Experience Days

Vele mensen hebben we ontvangen op onze jachtwerf in Ossenzijl. Men kon nu met eigen ogen de prachtige boten zien, en niet alleen de boten trouwens. Ook hebben wij laten zien hoe wij deze met bouwen, hoe de boten worden gespoten en hoe de inrichting op maat wordt vervaardigd. En natuurlijk was er ook een kennismaking met de mannen en vrouwen die dit maatwerk doen.

De mensen stonden echt met bewondering te kijken, want tenslotte zie je dit niet elke dag.

Zelf ervaren

Onder het genot van een hapje en een drankje kregen de gasten een rondleiding langs de diverse bedrijven op ons terrein en maakten we proefvaarten met ons paradepaardje de Contessa. De volgende Contessa 42OC is zelfs voorzien van een stabilisator van DMS Holland en dat maakt een enorm verschil. Wij hebben dit eerder zelf ervaren en schreven er ook een bericht over.

Luxe motorjachten op maat

Wij van Vri-Jon, adviseren en begeleiden klanten bij de aankoop of de bouw van een jacht. Met meer dan een kwart eeuw ervaring, weten wij dromen te realiseren, zonder ons daarbij te verliezen. Met een scherpe blik en een degelijke aanpak brengen wij het beslissingstraject bij de aankoop tot een goed einde. De eerste stap is een kennismaking en rondleiding op onze werf en ook daarvoor nemen wij uitgebreid de tijd!

Mogen wij u helpen?

Varen in 2023

Wilt u in 2023 varen in op uw eigen luxe motorjacht? Dat kan, bel ons voor alle informatie of bezoek onze jachtwerf.

En natuurlijk bedanken wij alle bedrijven die de Experience Days tot een succes hebben gemaakt:

CS Jachtbetimmeringen | Bruintjes Paint Service | Dolman Yachting | DMS Holland | Pantaenius jachtverzekeringen | AVA  Marine | Marco van Beek | De Lange Meubel- en Scheepsstoffering

Tags:
,