motorboot Sneek

Klaar voor Motorboot Sneek!

Wij zijn klaar voor Motorboot Sneek. De eerste Vri-Jon Contessa van de nieuwe serie; de Avalon, ligt al in de haven in Sneek.

We hebben dit mooie jacht afgelopen vrijdag naar Sneek gevaren met erg mooi weer. Echt een mooie beleving; wat vaart zo’n luxe motorjacht prettig en stil.

Deze Contessa OC 42 zelf bezichtigen? Kom dan naar onze stand; Vri-Jon DSA Yachts is te vinden als gastwerf in de haven bij Aquanaut. Dit evenement is te bezoeken vanaf vrijdag 5 t/m zondag 7 november. Iedereen is welkom. Wij hebben er zin in!

Motorboot Sneek

Het is een unieke botenshow in Sneek en uitgegroeid tot de grootste motorjachten show van het noorden van ons land. Het event vindt plaats op locatie van de organiserende werven die u gedurende het evenement allemaal kunt bezoeken. U kunt zo in een keer kennismaken met alle verschillende jachten én krijgt u direct een ‘kijkje achter de schermen’ en wordt u geïnformeerd over de laatste trends en noviteiten. Opgeteld is dit hét event voor het vinden van uw droomboot!

De volgende botenshow in 2022 is op 8,9 en 10 april.

De organisatie

De organisatie was heel blij dat de Najaarsshow in november 2021 weer plaats mocht vinden. Toen nog met inachtneming van corona-preventies zoals mondkapjes en eenrichtingsroutes. Nu is de vreugde opnieuw groot. Want als in het tweede weekend van april de Voorjaarseditie van Motorboot Sneek op de watersportagenda staat, zijn er geen preventieve maatregelen meer nodig. Op 8, 9 en 10 april mag de grootste motorbootshow van Noord-Nederland ouderwets losgaan.