Lekker varen in Nederland

Lekker varen en Motorboot Sneek

De winterberging wordt langzamerhand steeds leger en dagelijks kranen wij boten in het water. We gaan weer lekker varen en Motorboot Sneek komt eraan.
Het mooie weer van de afgelopen tijd zorgt voor lentekriebels en men wil graag weer varen. Bijna is het zover, want 1 april gaan de bruggen weer open.

Genieten op het water

Wilt u weer genieten op het wat, de rust, de vrijheid of gewoonweg lekker op het water dobberen?
Wij hebben nu nog ruimte om een nieuw luxe custom-build motorjacht te leveren in het voorjaar van 2023!

De nieuwe Vri-Jon Contessa-lijn valt zeer goed in de smaak en we krijgen veel positieve en enthousiaste reacties! Maar ook zeker onze “One-Off”, de mooie Vri-Jon kotter, trekt veel bekijks!

de “One-Off” voor u?

Wilt u nu direct beginnen met lekker varen? De Vri-Jon kotter, de “One-Off”; nieuw en compleet voorzien van alle luxe die u zich maar kunt bedenken, staat te koop. Via deze link, kunt u meerdere foto’s en informatie over dit mooie schip vinden!

Wilt u meer informatie over onze nieuwe Contessa-serie of een “one-off-a-kind” Kotter? Bezoek dan vooral onze website en/of social media!

Motorboot Sneek

Ook de botenshow van Motorboot Sneek komt eraan. Motorboot Sneek is een unieke botenshow in Sneek, inmiddels uitgegroeid tot de grootste motorjachten show van het Noorden. Het event vindt plaats op locatie van de organiserende werven die u gedurende het evenement allemaal kunt bezoeken.

Vanaf 8 april t/m 10 april zijn wij als gastwerf aanwezig in Sneek met de “Avalon”, een Contessa 42 OC en met de “One-Off”, de Vri-jon Kotter. Zien we u ook?
–> website Motorboot Sneek

Vri-Jon “Proven Quality”