Motorboot Sneek

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de grootste botenshow van het Noorden! Tijdens de najaarseditie van Motorboot Sneek op 1, 2 en 3 november 2019 presenteren wij samen met zestien werven en jachtmakelaars 400 nieuwe en jong gebruikte jachten in de havens van de zes organiserende watersportbedrijven te Sneek.

De tiende najaarseditie van Motorboot Sneek is op 1, 2 en 3 november van 10.00 tot 17.00 uur gratis te bezoeken. De organiserende bedrijven: Aquanaut Dutch Craftmanship, Brandsma Jachten, De Valk Yachtbrokers, Jansma Jacht, SK Jachtbouw en Vivante Yachts bevinden zich allemaal in het mooie Sneek. De gastwerven hebben een beursstand op één van de locaties en presenteren daar één of meerdere jachten. Onder het genot van een hapje en drankje beleeft u een gezellige dag, bewondert u mooie, nieuwe en jong gebruikte schepen en geniet u van een prachtige omgeving.

Voor meer informatie over alle bedrijven, adresgegevens en het bepalen van uw route, kunt u een kijkje nemen op onze website: www.motorbootsneek.nl.

Graag tot ziens op 1, 2 en 3 november a.s.!