Vri-Jon Yachts: jachtwerf in de beste betekenis van het woord

Al ruim een kwart eeuw staat jachtwerf Vri-Jon Yachts bekend als bouwer van kwaliteitsschepen. De succesvolle jachtwerf is uitgegroeid tot een all-round full service bedrijf voor nieuwbouw, onderhoud en refit van exclusieve motorjachten.

Juist door het samenbrengen van alle specialismen in de jachtbouw onder één dak, kan Vri-Jon Yachts als jachtwerf succesvol zijn. Controle over het totale proces en ruimte voor inbreng van de klant, dat maken de jachtwerf onderscheidend.

Vri-Jon Yachts heeft zich toegelegd op semi custom built motorjachten van 11 tot 18 meter binnen drie verschillende ontwerplijnen. Door de gekozen bouwmethode van semi custom built, kan de jachtwerf flexibel en slagvaardig opereren.

Behalve nieuwbouw faciliteiten, beschikt de jachtwerf over een eigen haven, een overdekte jachthaven en een ruime overdekte winterstalling. Behalve voor bouw, onderhoud en refit, kan de jachtwerf klanten ook ondersteunen bij verzekering, financiering en jachtbemiddeling. Vri-Jon Yachts is gevestigd te Ossenzijl, aan de rand van de Weerribben.