Voor een stalen motorkruiser met karakter

Stalen motorkruisers komen in tal van soorten en maten, maar een schip van Vri-Jon Yachts herkent u direct. Vloeiende lijnen, krachtige ontwerpen en een stoere uitstraling geven onze kruisers het onderscheidende karakter. Degelijk gebouwd, slim ingericht en luxueus uitgerust. Wij bouwen stalen motorkruisers voor watersporters die hun horizon willen verleggen.

Een luxe stalen motorkruiser wordt in opdracht van de eigenaar gebouwd. Dat maakt inspraak mogelijk en tijdens de bouw wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de specifieke wensen. Dat geldt voor interieurlayout, gekozen materialen, de uitrusting en apparatuur. Zo ontstaat een uniek schip, een persoonlijke luxe motorkruiser voor jarenlang vaarplezier. Omdat wij alleen van de beste materialen gebruik maken, behouden de schepen hun waarde, jarenlang.

Maak kennis met de stalen motorkruisers van Vri-Jon Yachts

Als jachtbouwer van eerlijke schepen, geven wij u graag een rondleiding op onze werf en laten wij u kennismaken met de luxe stalen motorkruiser in diverse stadia van bouw. Vertel ons uw wensen!

Vri-Jon Yachts is bekend van de stalen Contessa motorkruisers, de luxe Classic Line en de nieuwe lijn Open Kuip motorjachten.