Voor een luxe stalen boot met karakter

Luxe stalen boten van Vri-Jon Yachts zijn een opvallende verschijning op het water. Stoere jachten, gebouwd in vloeiende lijnen en met oog voor kwaliteit. Dankzij de beste materialen degelijk en duurzaam. Nuchter en eerlijk; een luxe boot met karakter.

Voor een luxe stalen boot kan de watersporter bij tal van merken terecht. Maar voor een motorjacht met uitstraling, een boot met het juiste gevoel, een schip dat past als een handschoen, kan de echte watersporter alleen bij Vri-Jon Yachts terecht. Al decennia lang bouwen wij motorjachten volgens beproefd concept. Met alle kwaliteiten onder één dak en met liefde en vakmanschap.

Stalen boot semi custom built

Een luxe stalen boot van Vri-Jon Yachts wordt semi custom built vervaardigd. Daarom is het mogelijk tijdens de bouw rekening te houden met uw eisen en wensen. Zo komt een schip tot stand, dat precies is afgestemd op uw behoeften. Bovendien maken wij enkel gebruik van de beste materialen, zodat uw stalen boot niet alleen karakter meekrijgt, maar ook duurzaam is en daarmee waardevast.

Kennismaken met een hecht familiebedrijf en jachtbouwer van eerlijke schepen? Kom dan naar onze werf voor een rondleiding en het bezichtigen van luxe stalen boten in diverse stadia van bouw. Graag heten wij u welkom.