Verwarmde winterstalling voor uw boot

Vri-Jon Yachts biedt als jachtbouwer voor exclusieve luxe stalen motorjachten haar klanten een fullservice pakket met winterstalling. Zorgeloos en praktisch onderhoudsvrij varen, het hele seizoen, gecombineerd met winterstalling, inclusief benodigde servicebeurten. Maar onze centraal gelegen winterstalling staat open voor iedere watersporter. Zoekt u een winterstalling voor uw boot, liefst op een werf met alle faciliteiten? Kom dan kijken in Ossenzijl, gelegen op de rand van de Weerribben.

Centraal gelegen tussen gewilde vaargebieden, maar ook goed bereikbaar over de weg, kunt u de winterstalling voor uw boot eenvoudig bereiken. Naast ligplaatsen in onze jachthaven, in onze overdekte haven en onze schiphuizen, beschikken wij over een goed geoutilleerde en geconditioneerde hal voor winterstalling van uw boot. Geheel vorstvrij, goed verlicht, schoon, dat is het ideaal overwinteren.

Winterstalling reserveren

Een eigen plekje in onze winterstalling voor uw boot? Dat kan door even te reserveren. Wenst u ook service onderhoud te (laten) uitvoeren? Houd dan rekening met de drukte in na- en voorjaar rond de winterstalling van uw boot. Wij adviseren u graag.