Van vlet tot luxe kotter en van kruiser tot megajacht

Vri-Jon Yachts is een all-round jachtwerf voor (semi custom built) luxe stalen motorjachten in meerdere ontwerplijnen. Of u nu schipper bent van een zeegaande kotter of juist pleziervaarder met een lieflijk gelijnde vlet, bij Vri-Jon Yachts zijn alle watersporters die hun horizon willen verleggen thuis.

Voor lange reizen en een langer verblijf aan boord is de Classic Line van Vri-Jon Yachts bij uitstek geschikt. Met de stoere uitstraling van een kotter is geen zee te hoog. De luxe stalen kotter biedt een enorme binnenruimte, terwijl ook aan dek rekening is gehouden met ruimte, comfort en vooral ook veiligheid tijdens de vaart. Met een luxe stalen kotter van Vri-Jon Yachts doet u een investering voor het leven.

Specifieke wensen voor uw kotter

Alle schepen bij Vri-Jon Yachts worden gebouwd in opdracht. Vandaar dat de eigenaar vanaf het eerste moment inspraak heeft en rekening gehouden kan worden met specifieke wensen. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk schip. En dat betekent een blijvende waarde van uw luxe stalen kotter.

Voor een goede indruk en de mogelijkheden van onze werf, nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking en een rondleiding.