Van luxe stalen vlet tot kruiser en van kotter tot megajacht

Of u nu op zoek bent naar een ruime kotter of juist een lieflijk gelijnde luxe stalen vlet, Vri-Jon Yachts bouwt schepen in meerder ontwerplijnen. Bij ons zijn alle watersporters thuis. Vri-Jon Yachts is gespecialiseerd in semi custom built jachtbouw van motorjachten.

Voor reizen over de Europese binnenwateren is de Open Kuip lijn een opvallende verschijning. Een luxe stalen vlet vanaf 11 meter, vriendelijk gelijnd met een duidelijke zeeg en een markante steven. Liefhebbers van een luxe stalen vlet kunnen hun hart ophalen. De layout van het ruime stalen schip en de grote open kuip zijn kenmerkend. Voor watersporters die willen genieten en contact willen houden met de omgeving, is deze luxe stalen vlet van Vri-Jon Yachts een uitkomst.

Gedroomde stalen vlet

Al onze schepen bouwen wij in opdracht. Dat maakt het mogelijk rekening te houden met uw wensen. Dat geldt voor de indeling, de afwerking en de uitrusting. Zo ontstaat uw eigen gedroomde luxe stalen vlet. Met de garantie op blijvend vaargenot en een waardevaste investering.

Om kennis te maken met de innovatieve werf, de nieuwe luxe stalen schepen van de Open Kuip ontwerplijn en de robuuste Classic Line, nodigen wij u graag uit. Voor een rondleiding en uiteraard een persoonlijke kennismaking. Vertel ons uw wensen.