Van kruiser tot schip en van boot tot luxe stalen yacht

Vri-Jon Yachts bouwt (semi custom built) motorschepen van 11 tot 18 meter met een grote diversiteit in ontwerpen. Van klassiek tot modern, van een handzame kruiser tot een luxe stalen yacht. De schepen van Vri-Jon Yachts vallen op door evenwichtige verhoudingen en goed gelijnde ontwerpen.

Voor een luxe stalen yacht van wereldfaam kiest u voor Vri-Jon Yachts. Al decennia lang bouwen wij motorschepen die zich onderscheiden door kwaliteit en duurzaamheid. Al onze jachten bouwen wij geheel in eigen huis, met liefde en vakmanschap. Dat op zich vormt al de garantie voor een luxe yacht van wereldklasse.

Een yacht van Vri-Jon Yachts wordt gebouwd in opdracht. Omdat wij ons geheel hebben toegelegd op semi custom built jachtbouw, kunnen wij rekening houden met uw wensen. Of het nu gaat om het in- of exterieur, de uitrusting of apparatuur, wij zorgen dat uw luxe stalen yacht geheel aan uw eisen voldoet. Bovendien maken wij daarbij gebruik van de beste materialen, zodat ieder opgeleverd luxe stalen yacht haar waarde behoudt, jarenlang.

Voor het realiseren van de luxe yacht van uw dromen is een bezoek aan onze werf het beste uitgangspunt. Graag verwelkomen wij u, voor een rondleiding en een kennismaking.