Stalen motorschip gebouwd voor het leven

Een luxe stalen motorschip gebouwd door Vri-Jon Yachts is direct herkenbaar. Dankzij een ingetogen ontwerp gecombineerd met een stoere uitstraling ziet u een stalen motorschip met karakter en luxe. Op innovatieve wijze gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Vri-Jon Yachts biedt luxe motorschepen in uiteenlopende ontwerplijnen, van modern tot klassiek en van functioneel knikspant tot stijlvol rondspant. Jachten van 11 tot 18 meter, voor binnenwateren, rivieren en open zee. Ieder stalen motorschip wordt geheel op eigen werf vervaardigd. Dat doen we met liefde en vakmanschap.

Vri-Jon Yachts is gespecialiseerd in semi custom built jachtbouw. Ieder schip wordt in opdracht gebouwd, volgens de wensen van de eigenaar. Zo ontstaat altijd een stalen motorschip op maat, een garantie voor jarenlang vaargenot. Bovendien wordt gebruik gemaakt van alleen de beste materialen, zodat ieder schip een waardevast bezit is.

Als uw interesse gewekt is voor het bouwen van uw eigen luxe stalen motorschip, begin dan met een bezoek aan onze werf. U bent welkom voor een persoonlijke kennismaking en een rondleiding. Graag tonen wij u onze luxe schepen, in diverse stadia van bouw.