Scheepse lijnen van de hand van Martin Bekebrede

Voor kenners is de Classic van Vri-Jon Yachts herkenbaar aan de hand van Martin Bekebrede. Deze allround jachtontwerper heeft als geen ander het gevoel voor klassieke lijnen en scheepse verhoudingen weten te behouden. Of het nu gaat om klassieke zeilschepen of moderne motorjachten, de ingehouden maar tegelijk robuuste uitstraling van zijn ontwerpen is kenmerkend.

Martin Bekebrede heeft het exterieur jachtontwerp voor de Classic en voor de Open Kuip in samenwerking met het designteam van Vri-Jon Yachts gerealiseerd. De hand van Martin Bekebrede is herkenbaar aan de goede verhoudingen en zorgvuldige detaillering. Dat levert een schip met karakter en het ontwerp is door Vri-Jon Yachts gecombineerd met diverse interieurlay-outs en meerdere uitrustingniveaus.

Daarom is semi custom built het beste antwoord voor de veeleisende jachtbezitter. Het jachtontwerp van Martin Bekebrede gecombineerd met de kennis en ervaring van het designteam van Vri-Jon Yachts levert telkens weer een uniek schip op, voor de Classic, maar vooral ook de Open Kuip. Een schip dat precies aan uw wensen voldoet. Bovendien, in dit geval, met de signatuur van Martin Bekebrede.