Overdekte haven, schiphuizen en botenstalling

Als u op zoek bent naar een botenstalling bent u bij het nautisch centrum van Vri-Jon Yachts bouwer van luxe stalen motorjachten op het goede adres. Vri-Jon Yachts is centraal gevestigd in Ossenzijl, op grens van Friesland en Overijssel. In de botenstalling op slechts enkele uren varen van het Zwarte Water, het Tjeukemeer en het IJsselmeer, beschikt Vri-Jon Yachts over ligplaatsen in eigen jachthaven, in de geheel overdekte haven en in schiphuizen met eigen garage. Botenstalling in de breedste zin van het woord.

Naast een ideaal gelegen ligplaats en botenstalling, is het overwinteren van uw boot een punt van aandacht. Daarvoor bieden wij een verwarmde hal voor winterstalling. Indien gewenst verzorgen wij de botenstalling van herfst tot lente. Van het winterklaar maken tot en met het lente gereed zijn, dat is de complete service van Vri-Jon Yachts.

Botenstalling en servicebeurt

Behalve voor de botenstalling kunt u tevens voor onderhoud terecht, zoals het (laten) uitvoeren van een servicebeurt aan uw scheepsmotor of het servicen van apparatuur. Houd wel rekening met de drukte in de botenstalling in voor- en najaar. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden.