Nieuwbouw en tweedehands schepen

Natuurlijk is Vri-Jon Yachts bekend als nieuwbouwwerf van exclusieve, luxe stalen mototschepen. Maar tegenover (bijna) ieder nieuwbouwjacht, komen tweedehands schepen in onze verkoophaven te liggen.

Watersporters die kiezen voor een motorschip van Vri-Jon Yachts, hebben veelal een bijzonder schip in te ruilen. Ons aanbod is zeer divers en bezoek daarom regelmatig onze website voor de tweedehands schepen. De professionele jachtbemiddeling is onderdeel van onze jachtwerf. Graag geven wij u advies of laten wij een technische keuring uitvoeren. Want ook voor de kwaliteit van onze tweedehands schepen staan wij garant.

Tweedehands schepen en Vri-Jon Yachts

Centraal tussen Friesland en Overijssel, op de rand van de Weerribben, is Vri-Jon Yachts gesitueerd. Behalve nieuwbouw en jachtbemiddeling, beschikt het nautisch centrum ook over ligplaatsen in de eigen jachthaven, een overdekte haven en een ruime winterstalling. Ook voor financiering en verzekering kunt u bij Vri-Jon Yachts terecht. Dus watersporters die zoeken naar tweedehands schepen, bezoeken Vri-Jon Yachts.