Multiknikspant stalen motorjachten: vloeiend van lijn, degelijk in constructie

Voor de bouw van luxe stalen multiknikspant motorjachten kunt u niet om Vri-Jon Yachts heen. Al decennia lang jaren bouwen wij motorjachten in diverse ontwerplijnen, van knik- tot multiknikspant en rondspant jachten. Alle motorschepen worden geheel in huis vervaardigd.

Door herhaalde bouw zijn de snijpakketten zodanig geoptimaliseerd dat perfecte casco’s ontstaan. Het voordeel van multiknikspant is de ontwerpvrijheid in vloeiende lijnen, met het behoud van efficiency tijdens de bouw. Dit verkort de doorlooptijden en daarmee blijft ruimte in uw budget bestaan. De vorm van een multiknikspant schip draagt bij aan de uitstraling. Het stoere karakter en de uiterst degelijke constructie geeft uw schip een totaal eigen gezicht. Die waarde herkennen wij en daarom zijn jachten van Vri-Jon Yachts altijd een opvallende verschijning.

Semi custom built multiknikspant

Voor multiknikspant semi custom built motorjachten kunt u bij ons terecht. Onze innovatieve werf met eigen ontwerpafdeling, het vakmanschap en de traditie van staalbouw vormen onze garantie. De persoonlijke benadering van ons hecht familiebedrijf geeft u de zekerheid voor de realisatie van uw droomschip.