Luxe stalen plezierjachten van wereldfaam

Motorschepen van Vri-Jon Yachts vormen een bijzondere verschijning op het water. Goed gelijnde ontwerpen met een stoere uitstraling. Evenwichtige verhoudingen en oog voor detail zijn typische kenmerken van een luxe stalen plezierjacht van Vri-Jon Yachts.

Voor watersporters die dromen van een luxe stalen plezierjacht dat zich onderscheidt door kwaliteit en uistraling, is een kennismaking met onze werf het juiste begin. Al onze jachten worden geheel in huis gebouwd, met liefde en vakmanschap. Al ruim een kwart eeuw jaren is dit de leidraad van onze werf.

Een plezierjacht van Vri-Jon Yachts bouwen wij in opdracht. Omdat wij geheel gespecialiseerd zijn in semi custom built jachtbouw, kunnen wij uw specifieke wensen in de bouw van uw luxe stalen plezierjacht onderbrengen. Ieder plezierjacht wordt daarmee persoonlijk. Door gebruik te maken van de beste materialen behoudt ieder jacht haar waarde.

Om de luxe stalen plezierjacht van uw dromen te verwezenlijken is een bezoek aan onze werf het beste beginpunt. Graag heten wij u welkom, voor een persoonlijke kennismaking en een rondleiding.