Luxe stalen motorjachten met allure

Een luxe stalen motorjacht van Vri-Jon Yachts vormt een unieke verschijning op het water. De elegante lijnen van de rond- en multiknikspant gebouwde schepen, de stoere en degelijke uitstraling, de luxe afwerking – dat zijn de elementen van een Vri-Jon Yachts luxe motorjacht.

Al ruim een kwart eeuw bouwt Vri-Jon Yachts luxe stalen motorjachten voor watersporters die hun horizon willen verleggen. In meerdere ontwerplijnen biedt de werf schepen van 11 tot 18 meter, van compacte kruiser tot luxueus jacht. Ieder luxe stalen motorjacht wordt geheel in eigen huis vervaardigd. Dat vormt de garantie voor kwaliteit, duurzaamheid en een blijvende waarde van uw schip.

Unieke luxe motorjachten

Vri-Jon Yachts bouwt schepen in opdracht, volgens het semi custom built principe. Dit maakt het mogelijk rekening te houden met de wensen van de eigenaar. Dit geldt voor interieurlayout, de gebruikte materialen en natuurlijk de uitrusting. Ook voor het exterieur biedt de werf tal van mogelijkheden in afwerking. Hierdoor ontstaan luxe motorjachten met uitstraling, allure en uw persoonlijke touch. Dat maakt onze schepen uniek.

Graag overtuigen wij u van de mogelijkheden en nodigen wij u uit voor een bezoek aan de werf en een kennismaking met de ontwerpen. U bent welkom om de schepen in aanbouw te bezoeken.

Vri-Jon Yachts is bekend van de luxe Contessa motorkruisers, de luxe Classic Line en de nieuwe lijn Open Kuip motorjachten. Klik hier voor een impressie van