Knikspant schepen, degelijk en kostenefficiënt

Al ruim een kwart eeuw is Vri-Jon Yachts koploper in de bouw van stalen knikspant schepen. In verschillende ontwerplijnen, variërend van knikspant tot volledig rondspant, worden jaarlijks meerdere schepen opgeleverd. Door de werkwijze van semi custom built zijn de schepen aangepast aan de wensen van de eigenaar.

De voordelen van knikspant zijn bekend: de meest efficiënte bouwwijze in staal voor een stijve en goed gelijnde constructie. Korte doorlooptijden betekenen dat u ruimte overhoud in uw budget voor aankleding en uitrusting. Bovendien weet u dat bij een knikspant ontwerp altijd over een maximale binnenruimte beschikt kan worden.

Van knikspant casco tot oplevering

De zuiver uitgesneden staalpakketten worden in huis samengebracht. Binnen enkele weken is uw casco gereed en wordt zij voor het schilderwerk overgedragen aan Klaver Yachtpainting. Daarna wordt uw schip in de afbouwhal geplaatst, voor het aanbrengen van de installaties en het interieur. Omdat u vanaf de eerste dag nauw betrokken bent bij de bouw van uw knikspant schip, bent u verzekerd dat rekening gehouden wordt met uw wensen.

Voor knikspant semi custom built motorschepen bent u welkom bij Vri-Jon Yachts. Onze eigen ontwerpafdeling en innovatieve werf, onze praktische houding en persoonlijke benadering, geven u de zekerheid op de realisatie van het schip van uw dromen.