Jachtbouw naar de beste Nederlandse traditie

Wereldwijd is de Nederlandse jachtbouw vermaard. Gerekend naar het bezit van jachten behoort Nederland tot één van de grootste watersportlanden ter wereld. Vri-Jon Yachts neemt daar een bijzondere plaats in.

Als producent van semi custom built motorjachten heeft Vri-Jon Yachts een vaste positie verworven. Met aandacht voor kwaliteit in ontwerp en productie, heeft de werf in de jachtbouw een naam opgebouwd; degelijkheid gekoppeld aan functionaliteit. Een nuchter familiebedrijf met een praktische visie, dat is de basis voor het succes gebleken.

Vri-Jon Yachts bouwt schepen van wereldfaam volgens de beste tradities in de Nederlandse jachtbouw. Oog voor ontwerp en goede verhoudingen, gevoel voor details en liefde en vakmanschap voor de jachtbouw zelf vormen de pijlers waarop het bedrijf is gebouwd.

Vri-Jon Yachts bouwt motorjachten met karakter; in de jachtbouw lukt dat alleen door te kiezen voor kwaliteit en een grote mate van persoonlijke aandacht voor de klant. Dat is jachtbouw op zijn best en iedere klant vaart er wel bij.