Een schip kopen of laten bouwen

Vri-Jon Yachts, jachtbouwer van semi custom built luxe motorjachten, kent de overwegingen voor de aankoop van een schip als geen ander. Want de beslissing voor een schip kopen of laten bouwen, neem je niet iedere dag. Bij Vri-Jon Yachts nemen we de tijd en begeleiden wij u bij het aankoopproces.

Of het nu begint bij een opwelling, een droom of een hartenwens, een schip kopen of laten bouwen betekent tijd nemen. Een goede oriƫntatie en een verstandige afweging tussen gevoel en verstand is belangrijk. Vri-Jon Yachts inventariseert uw wensen, uw ervaringen en bekijkt welke vaargebieden u denkt op te zoeken. Want voor een schip kopen of laten bouwen is het einddoel belangrijker dan de aankoop van het schip op zich: jarenlang vaarplezier op een luxe waardevaste jacht.

Laat u adviseren bij het kopen van een luxe schip

Vri-Jon Yachts adviseert en begeleid klanten die een luxe schip kopen of laten bouwen. Dankzij meer dan een kwart eeuw ervaring bij het bouwen van schepen in opdracht, weten wij dromen te realiseren, zonder ons daarbij te verliezen. Met een scherpe blik en een degelijke aanpak brengen wij het beslissingstraject bij het kopen van een schip tot een goed einde. De eerste stap is een kennismaking en rondleiding op onze werf en ook daarvoor nemen wij de tijd!