Een luxe stalen schip met karakter

Een luxe stalen schip van Vri-Jon Yachts laat zich snel herkennen. Een vloeiend ontwerp en een degelijke uitstraling. Met oog voor detail en gevoel voor verhouding, een motorjacht van Vri-Jon Yachts is een schip met karakter.

Vri-Jon Yachts bouwt motorschepen van 11 tot 18 meter, van handzame kruiser tot zeegaand stalen schip. In zowel multiknikpant als stijlvol rondspant biedt Vri-Jon Yachts een uiteenlopende ontwerplijn van prachtschepen. Ieder luxe stalen schip wordt geheel onder eigen dak vervaardigd, met liefde en vakmanschap.

De schepen van Vri-Jon Yachts worden in opdracht gebouwd. Door specialisatie in semi custom built jachtbouw, is het mogelijk tijdens de bouw rekening te houden met de wensen van de eigenaar. Zo wordt ieder luxe stalen schip uniek. Bovendien, door gebruik te maken van de beste materialen krijgt uw schip niet alleen karakter, maar zal zij ook haar waarde behouden, jarenlang.

Maak kennis met de luxe stalen schepen bij Vri-Jon Yachts

Een eerste stap voor het realiseren van uw eigen luxe stalen schip is een bezoek aan Vri-Jon Yachts. Graag heten wij u welkom, verzorgen wij een rondleiding en bekijken we de schepen in diverse stadia van bouw.