Een luxe stalen motorboot met karakter

Luxe stalen motorboten van Vri-Jon Yachts zijn een herkenbare verschijning op het water. Met vloeiende lijnen en een stoere uitstraling. Gebouw met oog voor kwaliteit. Dankzij de beste materialen duurzaam en degelijk. Sober en eerlijk; een stalen motorboot met karakter.

Voor een stalen motorboot heeft de watersporter tal van mogelijkheden. Maar voor een luxe motorboot met karakter, het juiste gevoel en een persoonlijke uitstraling, kan de watersporter die zijn horizon wil verleggen alléén bij Vri-Jon Yachts terecht. Wij bouwen stalen motorboten volgens bewezen concept, met liefde en vakmanschap.

Een luxe stalen motorboot van Vri-Jon Yachts wordt alleen in opdracht gebouwd. Daarom heeft de eigenaar vanaf het eerste moment inspraak in de afwerking en uitrusting. Zo komt een unieke boot tot stand, afgestemd op de persoonlijke wensen. Door daarnaast gebruik te maken van alleen de beste materialen, krijgt uw luxe stalen motorboot naast karakter, ook de kwaliteit voor blijvend vaargenot.

Om nader kennis te maken met een jachtbouwer van eerlijke schepen en een nuchter familiebedrijf, nodigen wij u graag uit op onze werf. Voor een persoonljike kennismaking, maar uiteraard ook een rondleiding over onze schepen in diverse stadia van bouw. U bent welkom!