Een luxe motorjacht kopen is uw droom realiseren

Watersporters die een motorjacht kopen of laten bouwen, nemen een beslissing voor jaren. En dat gebeurt niet iedere dag. Daarom is het bij het kopen van een motorjacht belangrijk de tijd te nemen, om zorgvuldig tot een beslissing te komen. Vri-Jon Yachts helpt u daarbij.

Op een droom kun je niet varen en niet alle wensen zijn realistisch. Dat weet Vri-Jon Yachts als geen ander. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd voor een inventarisatie van uw eisen en wensen. Aangaande uw gedroomde luxe motorjacht, maar ook als het gaat om uw ervaring en het beoogde vaargebied. Want het belangrijkste is te komen tot een schip voor jarenlang vaarplezier.

Gespecialiseerde in verkoop van semi custom built motorjachten

Vri-Jon Yachts doet dit al jarenlang voor al haar klanten. Gespecialiseerd in semi custom built jachtbouw van luxe stalen motorjachten van 11 tot 18 meter, kennen wij de mogelijkheden én moeilijkheden van het aankoop en beslisproces. Met een nuchtere kijk op zaken, een koele blik en vooral persoonlijke aandacht, weten wij dit tot een goed einde te brengen. Voor een luxe motorjacht kopen of laten bouwen; bij Vri-Jon Yachts bent u in goede handen.

Vri-Jon Yachts is bekend van de Contessa motorkruisers, de luxe Classic Line en de nieuwe lijn Open Kuip motorjachten.