Een luxe jacht kopen of laten bouwen

Al decennia jaren bouwt Vri-Jon Yachts schepen in opdracht van haar klanten. Daarom kent de werf als geen ander de overwegingen voor een jacht kopen of laten bouwen. Zo’n beslissing wordt niet iedere dag genomen. Wij nemen uitgebreid de tijd en begeleiden onze klanten bij het beslisproces.

Neem de tijd bij het kopen van een jacht

Tijd nemen voor de beslissing voor een jacht kopen of laten bouwen, is nodig. Want liefde maakt blind en op een droom kun je niet varen. Daarom zorgen wij voor een verstandige afweging en een goede oriëntatie. Wij kijken naar uw wensen, uw ervaringen en het vaargebied voor uw gedroomde jacht. Want uiteindelijk gaat het na het kopen van een jacht om jarenlang vaarplezier en tegelijk een waardevaste investering.

Specialist in semi custom built luxe jachten

Vri-Jon Yachts is specialist in semi custom built luxe stalen motorjachten in diverse ontwerplijnen. Door jarenlange ervaring kunnen wij dromen realiseren, zonder het doel voorbij te schieten. Met een praktische aanpak en een scherpe kijk op zaken brengen wij het proces van een jacht kopen of laten bouwen altijd tot een goed einde. Neem de proef op de som en bezoek ons voor een kennismaking.