De Vri-Jon Yachts Classic: de robuuste globetrotter

Voor langere reizen over rivieren en kustwater heeft Vri-Jon Yachts jachtontwerper Martin Bekebrede de schepen van de Classic line laten tekenen zonder concessies. Het resultaat is een uiterst robuust motorjacht met een ingehouden, klassieke uitstraling, gecombineerd met moderne elementen: de Classic.

Voor een schip dat uitgerust is voor lange reizen, gelden specifieke maatstaven. Veiligheid staat daarmee voorop. Zo is de Vri-Jon Yachts Classic uiterst degelijk gebouwd (6 mm dik rondspant plaatstaal) en voorzien van brede gangboorden zonder niveauverschillen. De hoge zeereling en details als zwaar uitgevoerde bolders en de kabelaring rondom, maken het schip Classic tot een globetrotter bij uitstek.

Binnen dit concept heeft de designafdeling van Vri-Jon Yachts een interieur gecreƫerd, dat past bij langer verblijf aan boord. Veel binnenruimte, stahoogte en ruim bemeten zitbanken staan garant voor comfort. De gescheiden hutten met eigen sanitair zijn bijzonder praktisch. Het hoge uitrustingsniveau maakt de Classic daarbij nog eens uiterst luxueus.

De Vri-Jon Yachts Classic is verkrijgbaar in lengtes variƫrend van 38 tot 57 voet en kent diverse ontwerpvarianten, waaronder een versie met vast stuurhuis.