De nieuwe standaard: Vri-Jon Yachts Open Kuip

Met de introductie van de Open Kuip serie heeft Vri-Jon Yachts een stap gezet richting een totaal nieuw marktsegment. Prachtig gelijnde schepen met een open en gelijkvloerse interieurlayout. Ruim van opzet, maar met behoud van elegantie. Luxueus en comfortabel, maar zonder overdrijving. Een vloeiend lijnenspel, harmonieus met een uitstraling van rust en balans.

Het Vri-Jon Yacht Open Kuip concept biedt een totaal vernieuwde ervaring voor het varen met een motorjacht. Dichtbij het water en met direct contact met de omgeving, is een jacht uit de Open Kuip serie een nieuwe belevenis. Voor diegenen die van het water willen genieten en de natuur willen beleven, is de Open Kuip serie de nieuwe standaard.

Open Kuip lijn

Maak kennis met de kenmerkende lijnen van de Vri-Jon Yachts Open Kuip. Het schip is beschikbaar in meerdere varianten, van 11.50 m. tot 14.90 m. Meerdere uitrustingsniveauā€™s zijn mogelijk. Het jacht wordt semi custom built in uw opdracht vervaardigd. Er is dus ruimte om rekening te houden met uw wensen.