Vri-Jon Yachts: jachtbouwer in hart en nieren

Al ruim een kwart eeuw bouwt Vri-Jon Yachts stalen motorjachten. De succesvolle werf is uitgegroeid tot een all-round, full service jachtbouwer met uitgebreide faciliteiten voor iedere watersporter. Om succes te hebben als jachtbouwer is focus noodzakelijk.

Juist de jachtbouw specialisatie in semi custom built motorjachten binnen een drietal ontwerplijnen, heeft van Vri-Jon Yachts een flexibel en slagvaardig bedrijf gemaakt. De concentratie op een beheersbare productie en een organisatie met korte lijnen, hebben van Vri-Jon Yachts als jachtbouwer een uitstekende positie bezorgd.

Ervaren jachtbouwer

De opgebouwde kennis en ervaring binnen Vri-Jon Yachts, de uitstekende faciliteiten en de eigen, interne designafdeling, maken het mogelijk om binnen dat strakke kader van doelmatige jachtbouw, ook de creativiteit alle ruimte te geven. Want Vri-Jon Yachts weet zichzelf te vernieuwen, keer op keer. Dat is te zien aan de Classic lijn, maar vooral ook de nieuwe Open Kuip schepen, waarmee Vri-Jon Yachts als jachtbouwer hoge ogen gooit