Luxe stalen jachten met allure

Een luxe stalen jacht van Vri-Jon Yachts laten zich eenvoudig herkennen: vloeiende lijnen en een stoere uitstraling. Met gevoel voor verhouding en oog voor detail. Degelijk gebouwd in de beste materialen. Daarom noemen we een schip van Vri-Jon Yachts een jacht.

Voor watersporters die op zoek zijn naar een luxe stalen jacht dat zich onderscheidt door klasse en uitstraling is een bezoek aan onze werf de juiste start. Ieder luxe jacht wordt geheel in huis gebouwd. Met liefde en vakmanschap en dat doen we inmiddels al ruim een kwart eeuw.

Semi custom luxe stalen jachten

Een luxe stalen jacht van Vri-Jon Yachts wordt gebouwd in opdracht, geheel naar uw wensen. Wij zijn gespecialiseerd in semi custom built motorjachten en kunnen daarom tijdens de bouw van uw jacht rekening houden met uw wensen. Ieder jacht is daarmee uniek. Bovendien, door onze aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid behoud uw luxe stalen jacht haar waarde, jarenlang.

Een eerste stap voor het verwezenlijken van een luxe stalen jacht van uw dromen is een bezoek aan onze werf. Wij heten u graag welkom, voor een rondleiding en een persoonlijke kennismaking.

Vri-Jon Yachts is bekend van de Contessa motorkruisers, de luxe Classic Line en de nieuwe lijn Open Kuip motorjachten.