varen met stabilisatoren

Proefvaart met stabilisatoren

Eergisteren waren wij met de kopers van de nieuwe Vri-Jon Contessa 42 OC, in Scheveningen voor een proefvaart op de Noordzee i.v.m de stabilisatoren van DMS Holland.

Dit zal de eerst Vri-Jon Contessa zijn mét het DMS MagnusMaster systeem en daarom wilden wij dit ook zelf ervaren; weten wat je verkoopt, is natuurlijk wel belangrijk!

Wat een verschil

En wat een verschil als de DMS MagnusMaster in- of juist uitgeschakeld is! Met windkracht 5,5 gaat het er erg ruig aan toe zonder dit stabilisatie-systeem. Zodra het systeem ingeschakeld werd, was het binnen ong. 10/15 seconden zoveel rustiger; het ene moment moest je je nog vasthouden, zo onstuimig was het op het water; en het volgende moment kon je gerust staan en rondlopen zonder je vast te hoeven te houden! Het is een zeer nuttige proefvaart met deze stabilisatoren.

Een primeur

Een échte primeur voor Vri-Jon DSA Yachts en daarbij ook een hele leuke en zeker een positieve ervaring om meegemaakt te hebben!
Tijdens onze Vri-Jon experience days zal er een demo zijn van DMS Holland bij ons op de werf te Ossenzijl.

Vanaf 11 t/m 13 maart bent u van harte welkom om meerdere aspecten, die komen kijken bij de bouw van een custom-build motorjacht, met eigen ogen te komen bekijken.
Of beter gezegd; te ervaren!

www.vri-jon.nl
www.dolmanyachting.nl